![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 221 Joined: 6-April 07 Member No.: 886 Car: E28 Engine: M30B28 ![]() |
Este editie shaddowline, culoare lachssilbermetallic, fabricatie 12.1986, 218000km, 116 cai, tara de provenienta este Suedia, este in tara din 1994, bine ingrijita.
Dotari: trapa, oglizi electrice, scaune tip sport originale BMW de e28, MP3 player Clarion cu lumina de culoarea ceasurilor de bord(portocaliu)+ 4 boxe JBL(total 200 W) Am schimbat recent(in ultimele luni/ saptamani) urmatoarele: curea de distributie+rola, ulei(Castrol) si filtre la 217000km, 4 telescoape noi (Kayaba si Monroe), discuri, placute, lichid de frana, baterie noua, parbriz nou, bucsi, becuri Phillips xenonlike de 4000 kelvin, 4 anvelope noi Nokian, 6 bujii noi, stergatoare noi. Are putina rugina pe aripi, capota si fusta spate. Toate actele sunt la zi, inmatriculat pe PF, VT valabil 09.2009 Pret: 2500 E, tel 0749260860, Y! mess: orbanedgar Motivul pentru care o vand este situatia mea financiara actuala ![]() -------------------- E28 528i ; ex e28 524d, 524td, 520i, e34 520i, 525ix, e39 525d
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Cred ca dupa postul meu de acum, se poate inchide acest topic!
Dar sunt nevoit sa spun mai intai doua, trei cuvinte. Ma bucur ca l-am cunoscut pe Edi, si ma bucur ca de aceasta data am facut o alegere mai buna decat prima data, desi poate entuziasmul de atunci era mai mare, dar si eu eram mai tanar si student pe deasupra. Back on topic, e o masina care impresioneaza intr-un cuvant. Toti cei care ma cunosc, si au cunoscut si masina, ieri cand am venit din Tg. Mures, mi-au zis ca, e chiar mai frumoasa ca cea pe care am avut-o. Poate da, poate nu, dar e o masina care isi merita fiecare banut. Daca si viitoarea mea sotie, a zis ca ii place, inseamna ca intr-adevar merita. Asta ca sa mai glumim si noi. Imi pare rau, ca am facut totul pe fuga, adica m-am dus si am cumparat-o si am si plecat. Nu e stilul meu, dar l-am adoptat din necesitate. As fi vrut sa mai stau de vb cu Edi, sa ne cunoastem mai bine. Asta e! Deci, va incepe in curand o noua istorie, pentru mine, dar si pentru sufletul meu, care acum s-a intregit, cu ce am pierdut anul trecut! Deci, declar Topic Closed. P.S. am sa revin cu topic la " masina mea". Multumesc Edi, multumesc tuturor! -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 11:39 AM |