![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
o mica...sau mare problema....dar desi nu mi dau singur seama cum sta treaba o sa va cer sfatul. am suportul de la deco rupt; trebuie musai schimbat...e vre o problema daca il las asa...si daca e problema cine are unul si cat costa?
![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
Nu are delcoul in capatul axei cu came cum este cel de motronic, jetronicul are delcoul in blocul motor si in timpul functionarii lui antreneaza si pompa de ulei, cel putin asa am vazut eu. Iar la el am vazut delcoul prins tot in blocul motor, maine voi reveni cu poze ale delcoului, daca este buna acea camasa o pot trimite fara nicio problema, numai serios sa fie baiatul, ca am mai luat o teapa de aici pe forum, norocul meu ca nu a fost asa mare.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 01:48 PM |