![]() |
![]() |
![]()
|
||||||
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Masina este negru metalizat, are toate consumabilele schimbate, reviziile la zi si carte de service, inmatriculata in 2000. Are 3 chei si 88.000 km verificabili oriunde. Primul proprietar in RO. Accept orice test!
Optiuni: -climatronic -Oglinda (interioara) retrovizoare heliomata cu senzor -CD business -sistem audio cu 10 difuzoare Harman Kardon -ASC -6 airbaguri -oglinzi electrice heliomate reglabile si rabatabile electric -trapa electrica sticla -proiectoare ceata -suspensie sport -geamuri electrice fata -servodirectie -faruri cu reglaj electric -cotiera piele+cotiera spate -(computer de bord) OBC -PDC (parctronic) -pachet crom -Pachet de lumini business -Angel eyes -Stopuri LED M3 look -jante aliaj pe 16"+cauciucuri noi -presulete de cauciuc+o pereche de velur cu clipsuri PRET: 11.000 EUR Poze This post has been edited by Alexxx: Nov 28 2007, 04:18 PM |
|||||
|
||||||
![]() |
![]()
|
||||
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
In ciuda faptului ca atunci cand am dat initial acest anunt am avut client (chiar de aici de pe forum), la vremea respectiva m-am razgandit sa vand masina!
ACUM, deja mi-am configurat noua masina si urmeaza sa dau comanda! ASADAR, masina este din nou de vanzare. Intre timp, a mai primit cadou scaune sport noi. Interior/exterior impecabil, fara nici o problema tehnica, reviziile la zi (trecute in cartea de service)! Accept test (doar) la AB, MHS sau Filaret Acum masina are 95.000 KM! PRET NOU: 10.500 EUR! Optiuni: -climatronic -Scaune sport -trapa electrica sticla -sistem audio cu 10 difuzoare Harman Kardon -oglinzi electrice heliomate reglabile si rabatabile electric -Oglinda (interioara) retrovizoare heliomata cu senzor -CD business -ASC -6 airbaguri -proiectoare ceata -suspensie sport -geamuri electrice fata -servodirectie -faruri cu reglaj electric -cotiera piele+cotiera spate -(computer de bord) OBC -PDC (parctronic) -pachet crom -Pachet de lumini business -Angel eyes -Stopuri LED M3 look -jante aliaj pe 16"+cauciucuri noi -presulete de cauciuc+o pereche de velur cu clipsuri -inele bord aluminium -cauciucuri Good Year noi, puse acum o luna (factura la Autosoft), filtre noi (aer polen), etc! Poze: Motor 1991 cmc, dublu vanos, 24V! Consum Buc: 12.5!! (dovedesc) This post has been edited by Alexxx: May 16 2008, 10:20 AM |
|||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 09:33 AM |