![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 80 Joined: 3-September 07 From: socal Member No.: 1,120 Car: E34 Engine: M50B25TU ![]() |
masina am luato de la HAI-ul acum vreo 2 luni, este din '90, are motor M20 2.0 motronic 1.3, are blocant (cred 3.64), trapa, oglinzi electrice, geamuri electrice, c.v. getrag, discuri pe spate, interior recaro, obc. pana acum i-am schimbat cu piese noi :
- discuri fata Zimermann (nu stiu daca am scris bine) - discuri spate ATE - placute + garnituri etrier + lichid de frana - toata bucsaraia spate - suspensie sport KW (arcuri + amortizoare galbene) - pompa de benzina (siemens) - strus bar fata + spate - toate filtrele + uleiuri intre timp masina s-a innoit si cu niste jante borbet pe 16". urmeaza sa schimb toata bucsaraia fata cu una noua, flansa de la cardan + rulment, sa ii montez o bara stabilizatoare pe spate, caseta de directie de E36, sa ii refac evacuarea si cel mai important sa ii schimb motorul, deocamdata asta e configuratia pe care vreau sa o fac : motor m20 2.7, chiulasa de 2.5 si axa de 2.3 (motronic 1.3) + serpi + c.v. ZF + blocant 3.64. intrebari : - cat pot sa iau din chiulasa de 2.5 ? (ca sa nu imi atinga supapele) - configuratia asta e mai puternica ca un m20 2.5 ? - sonda lamda pot sa o montez doar pe o singura galerie de evacuare de la serpi ? -------------------- (OO=[][]=OO)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 194 Joined: 19-November 07 From: bucuresti Member No.: 1,307 Car: E30 - 325i Engine: M20 2.5 172 cp ![]() |
salut . ce mai face ursu ? ce motor mai are ? ai dat de cap la 1.6 ala ? sau l-ai schimbat ?
te-am vazut vineri seara parca ... ai trecut prin bila ... aveai usa la sofer lovita ? sa nu erai tu ? nu am apucat sa vad nr erai la distanta ... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:14 AM |