![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 90 Joined: 8-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,572 Car: e30 Engine: M20B20 ![]() |
Salut,
Ma intereseaza un urs coupe asa: Serii ok, intai sa dau banii, vreau sa merg cu proprietarul la RAR, no offence dar nu ma joc! Vopseaua de preferat originala, nu cumpar masina revopsita recent. Interior ok, fara rupturi si borduri crapate.... Oalele pe spate sa nu fie crapate. Minim 2000 cmc, maxim 2700. BUGET MAXIM 3500 Euro Astept oferte serioase, nu batjocura. wrctheo@gmail.com Multumesc! -------------------- ____________ ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 90 Joined: 8-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,572 Car: e30 Engine: M20B20 ![]() |
Multumesc, masina intr-adevar este dementiala si merita fiecare eurocent. Ma gandesc serios la ea, avand in vedere ca pe un motor de 2.5 as da ~ 500-700 euro. Ce nu stiu este daca masina e cu discuri pe spate. Am gasit un urs in Bucuresti de 2.5i, destul de ok, fara lsd si servodirectie, la 2700. Numarul e B-42-TAZ.. Sper sa fie 42, ca nu-mi mai aduc bine aminte. As dori niste detalii despre istoricul masinii, daca stie cineva. Multumesc -------------------- ____________ ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 02:24 PM |