![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 10-January 07 Member No.: 522 Car: E36 Engine: M50 2.5 ![]() |
Vand Bmw e30 318 din '85.Motorul este M10(105cp) si merge foarte foarte bine.Mentionez ca nu are niciun "tuning" facut la motor,in afara de serpishori(asa am cumparat-o).
Masina are aer conditionat(funtional),servo-directie,geamuri electrice,trapa manuala,scaune Recaro sport din piele incalzite,volan M-tech 1 imbracat in piele,ceas digital care indica si temperatura exterioara,toate functionale.Poze nu am momentan cu interiorul,in 2 zile maxim o sa pun. Nici la exterior nu este "tunata" in afara de mici imbunatatiri optice cum ar fi faruri negre cu angel eyes si xenon de 55W(bat foarte foarte bine),pleoape,proiectoare,bara spate de model facelift cu fusta din fibra de sticla,arcuri sport pe fata,jante din aliaj de 15" cu caucicuri 205/55/15 pe spate si 195/50/15 pe fata. A fost foarte intretinuta de aprox 1 an jumate de cand e la mine.Anul trecut in octombrie i-am schimbat radiatorul(nou,BEHR),pompa de apa(hepu),placute frana,ulei diferential,cutie,servodirectie,bujii NGK si multe altele de care chiar nu-mi amintesc. Mai dau la masina discuri de frana ventilate si etrieri pe care nu am avut eu timp sa le schimb,un alternator bun(l-am schimbat si de fapt problema incarcarii era de alt undeva),4 jante de tabla pe 14" cu cauciucuri. La pasajele aripilor spate a prins-o putin rugina si necesita o cosmetizare. Probabil multi se vor intreba de ce o vand....?O vand cu foarte mare regret,cativa useri de pe forum stiu cat de bine am intretinut-o si cati bani am bagat in ea,cu gandu ca o sa iasa ceva frumos la final,insa acum a intervenit o alta masina frumoasa pe care chiar nu o pot refuza. Pretul este de 3000 Euro. Tel: 0724.124.376 Robert Pt cine vrea sa o vada,eu voi fi cam in 3 zile acasa asadar de joi/vineri poate fi vazuta in Bucuresti. Am pus si cateva poze mai jos,poze de pe parcursul anului si jumatate.Tot cam joi/vineri o sa postez si noi poze cu ea. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 10-January 07 Member No.: 522 Car: E36 Engine: M50 2.5 ![]() |
Salut.Ca si bucse trebuie schimbate cele de la bascule,ca da putin in nas la frana brusca.In afara de astea nu are niciun fel de probleme la articulatie.
Am pus poze insa sunt facute cu telefonul si nu se vede prea bine,ideea e ca a prins-o putin rugina la buzele de la pasajele aripilor spate,a prins doar culoare de rugina.Alta problema este ca intre toba intermediara si toba finala s-a rupt o bucata de teava cam de 20 cm care trebuie sudata,n-am mai avut timp ca mergeam eu s-o fac.Cam astea sunt problemele,probleme survenite din cauza neglijentei din ultima vreme ca nu am mai mers cu ea. De astazi poate fi vazuta in Bucuresti. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 06:55 PM |