![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 90 Joined: 8-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,572 Car: e30 Engine: M20B20 ![]() |
Salut,
Ma intereseaza un urs coupe asa: Serii ok, intai sa dau banii, vreau sa merg cu proprietarul la RAR, no offence dar nu ma joc! Vopseaua de preferat originala, nu cumpar masina revopsita recent. Interior ok, fara rupturi si borduri crapate.... Oalele pe spate sa nu fie crapate. Minim 2000 cmc, maxim 2700. BUGET MAXIM 3500 Euro Astept oferte serioase, nu batjocura. wrctheo@gmail.com Multumesc! -------------------- ____________ ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 90 Joined: 8-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,572 Car: e30 Engine: M20B20 ![]() |
Salut,
De cand am pus anuntul, am tot fost sa vad ursi prin Bucuresti. Majoritatea sunt zob deja. Uimitor ca am gasit unul de 2.0 motronic, cu 2000 Euro, jale. Un cazan ruginit pana-n maduva oaselor. Chiar nu inteleg de ce se mai cere 2000 de euro pe un cazan in care, daca vrei sa-ti iasa o Masina, trebuie o reconditionare TOTALA. Eventual urs din DE si puse seriile sau vreo 5000 de euro in tablaraie, motor, articulatii.. samd. Un interior rupt si carpacit. Mersi KNS, dar bugetul meu este mai mic. Si oricum s-a mai micsorat din cauza unor cheltuieli neprevazute. Mai astept oferte! -------------------- ____________ ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 02:14 PM |