![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,004 Joined: 29-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,325 Car: E85 Z4 Roadster Engine: N46 2.0 150cp ![]() |
Masina am luat-o de curand este un e30 motor 1.6i M40 101cai, adusa in tara in 2003 nov(prin recarosare)este 100%stock(pt. putin timp)
![]() mai are cateva puncte de rugina dar asta e , e normal nu-i noua... are 241mii km cu istoric de service de la 0km pana la 238mii am luat-o de la cineva care a avut MARE grija de ea...de 1an si un pic caut o masina(urs...k mi s-a acrit la cate cazane nenorocite am vazut)ca asta sa fie cat de cat pe placul meu. cateva poze cu ea asa stock... -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,004 Joined: 29-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,325 Car: E85 Z4 Roadster Engine: N46 2.0 150cp ![]() |
Nu-mi place deloc albul pe o masina, dar trebuie sa recunosc asta e o bijuterie. Shadow line si tot. Sa ai grija de ea si in continuare! ![]() la cate masini albe am avut a inceput sa-mi placa...nu prea eram fan ![]() Adica pentru frana de mana iti trebuie tot: saboti, arculete, distantier reglabil, "tragaci" si ce mai e acolo? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=34&fg=30 Am toate piesele din figura asta de la un E28 525i, dar nu stiu cum s-ar potrivi la urs. cam trist la ce e acolo...eu nu am aboslut NICI O PIESA... ce talent are copiloata si la poze ![]() chiar nu ai ce sa ii zici la masina asta..... poate motorul.... ![]() asta ar fi in plan...dar cum am zis si in paginile anterioare la ce oras nenorocit e...si cand prinzi un bulevard liber dai in alta fericire(un LOGANNN cu tulumba) daca e motor atunci sa fie in 6 ! ![]() 2.5 24 ![]() Dap, inline 6 in fata si bateria in spate. Tot respectul pentru copiloata si pentru tine, ca ai gasit-o. Nici masinuta nu-i de lepadat ![]() Fa-i topic Scirocco-ului daca ai multe de zis despre ea. Ce motor avea? Care-i diferenta intre I si II? nu stiu daca are rost sa-i fac topic...ca numai este la mine masina e 1.8 8v 95hp iar diferenta intre cele 2 e foarte mare...in bine pt mkII revin cu detalii maine...sper sa o termin pana seara...ca trebuie sa o livrez ![]() salut . superba masina ... ai grija de ea ca este super ![]() de nu ii pui o pereche de praguri dalea mici originale de e30 ? ps. proiectoarele au sticla clara ? merci frumos praguri nu vreau sa pun...pt ca imi place cat mai simpla nici macar un mtech2 daca gasesc nu as pune... proiectoarele sunt clare,facute la un baiat inca odata multumesc pt laude ![]() ![]() -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 06:34 PM |