![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,004 Joined: 29-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,325 Car: E85 Z4 Roadster Engine: N46 2.0 150cp ![]() |
Masina am luat-o de curand este un e30 motor 1.6i M40 101cai, adusa in tara in 2003 nov(prin recarosare)este 100%stock(pt. putin timp)
![]() mai are cateva puncte de rugina dar asta e , e normal nu-i noua... are 241mii km cu istoric de service de la 0km pana la 238mii am luat-o de la cineva care a avut MARE grija de ea...de 1an si un pic caut o masina(urs...k mi s-a acrit la cate cazane nenorocite am vazut)ca asta sa fie cat de cat pe placul meu. cateva poze cu ea asa stock... -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Intradevar jantele sunt frumoase . dar materialu din care sunt facute jantele Borbet este de slaba calitate ( sau ma rog , sa zicem ca nu sunt pentru Romania ) un prieten are exact acelasi jante si acelasi dimensiuni, cand a fost cu ele la Autosoft sa le indrepete au crapat, si au trebuit sudate, aici vb de Borbet T . iar acum ceva timp fratele meu a avut Borbet A si era cam aceiasi problema... Baieti, aici va contrazic! Eu am Borbet T pe E30 de 2 ani (vara asta fac 4) si toate patru sunt 9J16. Am luat multe gauri cu ele, ba chiar de trei ori cate una d-aia infernala, ca am oprit imediat sa vad daca mai am suspensia pe partea aia ... ![]() De fiecare data au trebuit echilibrate din nou rotile, dar nu s-au indoit NICIODATA. Le-am pus pe masina de echilibrat (la fiecare din cele trei dati puteam sa jur ca ma duc direct cu ele la roluit) si de fiecare data au mers brici, fara gres, fara nici o indoitura. Doar cauciucurile se mai haiesc, ele fiind relativ intinse (225x40). Prin urmare materialul din ele este DE FOARTE BUNA CALITATE! ![]() Si ca sa nu fiu complet offtopic, Mouse, o sa arate bestial masina cu jantele astea! Bravo. -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:42 AM |