![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 27-February 08 From: DR. TR. Severin Member No.: 1,494 Car: E46 Engine: M43B19 1.8 118 CP ![]() |
Cum spune topicul, vreau sa vand masina, dar sunt plecata, daca e posibil s-o vanda mama, mai e nevoie sa fac procura, daca e mama mea?
Daca se poate vinde cu procura? Problema e ca eu sunt aici iar ea in tara. Pot sa fac fara sa fie ea prezenta? Masina fiind in tara. Help!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
normal ca poti, ea nu trebuie sa semneze pe acea procura, trebuie sa ai insa TOATE date ei de indentificare si ale masinii
PS: atentie, neaparat sa aibe APOSTILA, altfel nu e recunoscuta aici poate sa fie si in italiana, ca se traduce aici la centre autorizate -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 27-February 08 From: DR. TR. Severin Member No.: 1,494 Car: E46 Engine: M43B19 1.8 118 CP ![]() |
THANK'S pentru raspunsuri.
Dar mai am o intrebare: ce e aia APOSTILA? Nu am facut niciodata procuri sau treburi de genu Sorry de atatea intrebari, dar chiar am nevoie, sa nu mai umblu si degeaba, sau sa fac drumu in tara. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:29 AM |