![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
M-am hotarat sa vand una din masini, dieselul, pe care il stie deja multa lume de pe forum. In clipa de fata, masina are motorul schimbat, netrecut in carte(o intreaga epopee pana la Tg. Mures de unde am luat motorul)este neagra(vopsita cu Standox-black jet) si are jante pe 16''. Mai sunt cateva maruntisuri de facut la ea, pana saptamana viitoare, cand masina va fi gata efectiv de vanzare. Acum masina are urmatoarele dotari: kit M-tehnic E28,incomplet(lipsa praguri si bandouri)original,GE fata/spate, trapa electrica, inchidere, alarma Maat 679 Hands Free, volan Momo Race, MP3 Alpine, tapiterie cu scaune din piele , electrice si complet functionale, plus inca o tona de piesepentru masina, incepand de la portiere, aripi, capota,2 instalatii de AC(partial incomplete), punte spate cu discuri si grup (3,64,open), articulatiile de la inca o masina, in stare aproape noua(Interceptor stie!!),carlig de remorcare original,inca o cutie de rezerva-automata, binenteles,3 randuri de jante(14, 15, 16),samd............Masina poate fi vazuta aici, pana fac poze saptamana viitoare. Pretul masinii este 10000 ron negociabil.E inutil sa spun ca e o masina in care s-au investit pe langa bani si foarta multa pasiune 0727 877553, YM-mancatalin74
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Stiu prea bine cum este si-ti dau dreptate. Succes..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 06:42 AM |