![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 36 Joined: 29-June 06 Member No.: 365 ![]() |
.>>>primul este:inmatriculat,motor 1800is(de pisicuta)omologat rar,itp septembrie 2009.masina merge impecabil,nu bate,nu troncane,nu are nici o problema.are inchidere,alarma,jante,oglinzi electrice etc
>>>al doi-lea:este pt.piese,ii lipseste motorul si cutia.se pot folosi toate elementele de caroserie,interior(tapiserie,bord,ornamente),mai sunt diverse ornamente din plastic,fete de usi interioare,bari originale(fata\spate),luneta,parbriz etc.in plus pe el este montata instalatia de aer conditionat(completa,originala)si instalatia de abs(completa,originala) mai multe detalii despre ele la tel:0766.304.024(bucuresti) Pretul este de 4000E,sau variante cu seria 7...eventual seria 5,(evident cam de aceeasi valoare,dar inscrise!) NOTA:cel verde este pt.piese!restul pozelor sunt cu cel cu care merg acum,inclusiv interiorul si motorul A,si jantele nu mai le am pe cele care apar in poza pe masina,ci bbs-urile(vezi poza) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 36 Joined: 29-June 06 Member No.: 365 ![]() |
scuze atunci!asa mi-a zis cineva k e is.eu nu prea ma pricem la detalii tehnice si am zis k asa e.deci...1,8i ramane
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 06:58 PM |