![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,004 Joined: 29-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,325 Car: E85 Z4 Roadster Engine: N46 2.0 150cp ![]() |
Masina am luat-o de curand este un e30 motor 1.6i M40 101cai, adusa in tara in 2003 nov(prin recarosare)este 100%stock(pt. putin timp)
![]() mai are cateva puncte de rugina dar asta e , e normal nu-i noua... are 241mii km cu istoric de service de la 0km pana la 238mii am luat-o de la cineva care a avut MARE grija de ea...de 1an si un pic caut o masina(urs...k mi s-a acrit la cate cazane nenorocite am vazut)ca asta sa fie cat de cat pe placul meu. cateva poze cu ea asa stock... -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,004 Joined: 29-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,325 Car: E85 Z4 Roadster Engine: N46 2.0 150cp ![]() |
eu as zice asta despre 2.5 ![]() cat despre 2.3 care bate 2.5.. ![]() ps: frumoase poze ![]() acum nu stiu....sunt pareri impartite ![]() sunt intru totul de acord cu florin ![]() si da chiar f frumoasa masina .ii sta super bine cu capace si suspensii joase ![]() ![]() momentan e cu capace(ma bucur ca iti place...si mie ![]() pana o sa ma hotarasc la niste jante...o sa duc 8 jante de tabla pe 14 si o sa scot 4 ar trebui sa iasa ceva pe la 7.5j 8j interior negru buza(alb culoarea masinii)....usor scoase in afara...sunt curios ce iese ![]() This post has been edited by Mouse: Mar 27 2008, 07:15 PM -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
acum nu stiu....sunt pareri impartite ![]() momentan e cu capace(ma bucur ca iti place...si mie ![]() pana o sa ma hotarasc la niste jante...o sa duc 8 jante de tabla pe 14 si o sa scot 4 ar trebui sa iasa ceva pe la 7.5j 8j interior negru buza(alb culoarea masinii)....usor scoase in afara...sunt curios ce iese ![]() adica iti faci 8x14 ? tare rau! daca te gandesti sa ramai asa lowrider ,iti recomand cu caldura jantele Steffan ![]() ![]() nebuni ![]() PS :la jantele de tabla de 8j ![]() ![]() This post has been edited by ionusunt: Mar 27 2008, 07:55 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
adica iti faci 8x14 ? tare rau! daca te gandesti sa ramai asa lowrider ,iti recomand cu caldura jantele Steffan ![]() ![]() nebuni ![]() le stiu... foarteeeee tari ![]() ce e mai nasol la bmw ca sunt aripile cam largi si mie sa nu se vada cam aiurea...golul la golf parca mai merge sunt aripile altfel... -------------------- ASISTENTA RUTIERA & TRANSPORT AUTO !!! 0721 157 976 !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
le stiu... foarteeeee tari ![]() ce e mai nasol la bmw ca sunt aripile cam largi si mie sa nu se vada cam aiurea...golul la golf parca mai merge sunt aripile altfel... cu suspensia sport nu cred ca vei avea probleme de genul sa fie distanta mare intre roata si aripa(partea de sus a rotii-aripii).banuiesc ca te referi si la distanta dintre inceputul si sfarsitul aripii cum te uiti la era de la dreapta la stanga sau invers:P ca sa ma fac inteles...nu stiu ce sa zic...dar poti testa daca faci nebunia de mai sus cu alea de tabla -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 08:24 AM |