![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Am inceput. Motorul l-am luat de la TiL, este supus unei reconstructii si va fi urcat pe masina cat mai curand posibil. Va primi segmenti, cuzineti, curele, pompa apa, garnituri, simeringuri, esapament. Poate cineva sa imi spuna ce raport are diferentialul pentru acest motor, pe E34? Am cautat informatii pe net, dar nu am gasit nimi in privinta raportului. Mi-e cam frica sa nu se impace bine cu 2.65-ul care il am acum pe masina. De asemenea, rog pe cei ce au avut asa ceva, sa imi spuna daca modelul de 524 E34 are economentru la motorul cu pompa diesel simpla, mecanica.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
nu ii place culoarea ( ?!?! ), nu-i place pt ca e prea mare, ca n-are geamuri electrice, ca am trapa cu manivela....nu stie ca astea-s lucuri simple de rezolvat...o tine pe-a ei, una si buna: nu ii place.
![]() ![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
nu ii place culoarea ( ?!?! ), nu-i place pt ca e prea mare, ca n-are geamuri electrice, ca am trapa cu manivela....nu stie ca astea-s lucuri simple de rezolvat...o tine pe-a ei, una si buna: nu ii place. ![]() ![]() Fara suparare: spune-i sa-ti ia alta masina, care sa va placa la amandoi. ![]() -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:56 PM |