![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Salutare tuturor! In seara asta am reusit sa aduc acasa septarul. Abia am reusit sa ma dezlipesc de masina din strada, imi tremurau cheile in mana cand am incuiat-o. In sfarsit, e aici, acasa, aproape.
Este vorba despre un 732i, 1982, 156.000 km (cica reali, si tind sa cred asta din varii motive) Mici probleme de bibileala, ici colo..in rest nu mai lipsesc decat niste jante pe masura ei. Imi cer scuze pentru pozele de proasta calitate, insa sunt facute acum pe inserat cu telefonul mobil. (maine am sa fac un set de poze calumea) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
in fine, ma lasa rece toate chestia asta. repet: e treaba mea ce afaceri fac si ce masini imi cumpar, nimeni nu ma poate judeca. rautatea este mare, nesimtirea si mai mare, iar educatia..0
rog stergerea posturilor care nu sunt la locul lor in topicul asta. multumiri anticipate |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 8-March 08 Member No.: 1,511 Car: citroen ds 21 Engine: 2000 ![]() |
asa-i ca eu sunt rau cand tu barfesti aiurea? cand nu iti achiti datoriile fata de oameni? cand minti de ingheata apele?
astept sa vad ce ai de spus rau la adresa mea... chiar te rog... nu vorbeam de faptul ca schimbi masinile la 2-3 luni, ci ca nu platesti masinile, ca minti oamenii, ca faci oamenii sa astepte iar apoi, in loc sa recunosti ca ai dat gres, vorbesti pe langa, ca masinile sau nu erau bune, sau aveau probleme cu actele sau mai stiu eu ce. chiar nu ma asteptam sa iti faci caracterizarea atat de bine, dar daca recunosti ca la tine "rautatea este mare, nesimtirea si mai mare, iar educatia..0" atunci post-urile mele si-au atins scopul. sper sa reflecti putin la faptul ca nu ai pic de cuvant. p.s. a cumpara o masina inseamna sa si platesti acea masina. cand "cumperi" iar banii se fac asteptati... mai e un mic pas pana la furt. spun toate acestea pentru ca lumea trebuie sa stie cine esti, ca sa nu mai cada si altii in plasa vorbelor tale goale. This post has been edited by citroends21: Mar 8 2008, 12:14 PM |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 8-March 08 Member No.: 1,511 Car: citroen ds 21 Engine: 2000 ![]() |
aici si alte pareri : http://fiat.3xforum.ro/viewtopic.php?pid=16419#16419
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:35 PM |