![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 1-February 07 Member No.: 592 Car: E30 Engine: m20 ![]() |
Salut bine vam gasit , sunt proaspat posesor de bmw 325 ix , mai multe nu prea stiu sa va zic de masina azi am cumparat`o si pana acu sunt incantat de ea numai ca mai am ceva de munca la ea, mai ales la interior, am si eu o intrebare din ce cauza nu imi indica benzina , se tot plimba acu cand la zero cand la maxim , ms
si inca o intrebare , am tot traseu din inox si este foarte zgomotos ce pot sa ii fac sa numai "urle" asa rau |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
salut...frumusica masina si sa o stapanesti sanatos....ca raspuns la problemele tale, vorba lu' io's, incerca sa strangi piulita de la ceasul care iti indica benzina, ca s-ar putea sa nu mai faca contact bine, verifica sonda din rezervor si curata mufele de pe acolo, incearca alt bord sa vezi daca face la fel.
Bafta cu masinuta si tine-ne la curent daca s-a rezolvat. ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 02:36 PM |