![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 1-February 07 Member No.: 592 Car: E30 Engine: m20 ![]() |
Salut bine vam gasit , sunt proaspat posesor de bmw 325 ix , mai multe nu prea stiu sa va zic de masina azi am cumparat`o si pana acu sunt incantat de ea numai ca mai am ceva de munca la ea, mai ales la interior, am si eu o intrebare din ce cauza nu imi indica benzina , se tot plimba acu cand la zero cand la maxim , ms
si inca o intrebare , am tot traseu din inox si este foarte zgomotos ce pot sa ii fac sa numai "urle" asa rau |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
pai... mai intai bine ai venit printre noi !!!
apoi... dupa cate stiu eu traseul de evacuare din inox 100% este zgomotos si daca mai lipseste si una din tobe sunetul se amplifica, ar trebui sa te orientezi spre schimbarea traseului cu unul OEM masina vad ca e FACELIFT si ar trebui sa aibe si catalizator, lipsa lui ar putea sa amplifice sunetul.... masina vad ca arata foarte bine, poate ne dai mai multe detalii despre ea si mai multe poze ![]() pot sa-ti dau un sfat, o parere personala? scoate emblema aia cu 330 de pe masca, nu e locul ei acolo sa o stapanesti sanatos! cat ai dat pe masina? intreb ca fapt divers pt ca mai e una de vanzare pe acest forum edit: despre ceasul care indica benzina: verifica starea sondei litrometrice sau verifica daca acel ceas e prins bine in bord, am inatlnit cazuri cand nu facea bine contact, foloseste un spray pt contacte electrice sau cel mai simplu poti proba un bord in stare buna de functionare pt a elimina varianta "bord" -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:56 PM |