![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
bord de urs pe dacia un forum de-a dreptu cretin si imbecil...care dovedeste inca odata ca in tara asta sunt multi nea vasile sau nea gigi mecanicu
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=38506 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 63 Joined: 1-February 08 From: Gaesti Member No.: 1,445 Car: E21 Engine: M10 ![]() |
Eu cred ca merita cuvantul ''imbecil''
![]() A chinuit saracu bord cand putea sa duca o viata decenta pe un E30 ![]() Puneti-va in locul lui(bordul) sa vedeti cum e pe un jaf de dacie ![]() Ce ziceti!!!! V-ar conveni???? |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Eu cred ca merita cuvantul ''imbecil'' ![]() A chinuit saracu bord cand putea sa duca o viata decenta pe un E30 ![]() Puneti-va in locul lui(bordul) sa vedeti cum e pe un jaf de dacie ![]() Ce ziceti!!!! V-ar conveni???? ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 63 Joined: 1-February 08 From: Gaesti Member No.: 1,445 Car: E21 Engine: M10 ![]() |
Mersi de apreciere!!!!!
Dar nu a fost o remarca,ci un adevar!!!!! Salut |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 27-February 08 From: DR. TR. Severin Member No.: 1,494 Car: E46 Engine: M43B19 1.8 118 CP ![]() |
are dreptate Claudiu
dar problema este ca nu este singurul care face aberatii din astea, sunt atatea pe strada, barem de dacii cu sigla de bmw nu mai zic in momentul in care o masina pentru tine este viata, atunci e si normal sa reactionezi asa cand vezi ca cineva isi bate joc de ceia ce intradevar are o valoare eu de exemplu nu i-l apreciez nici pt ce a iesit, si mai ales pentru ce a facut OMOOOOR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 12:59 AM |