![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Salutare tuturor. Iote pe ce-am pus mana, acu cateva zile.... Noroc mare, un singur proprietar in RO - neamt pe jumatate, 140.000 km reali, 2500 cmc, 110kW (154 Cp) etc etc etc.
Azi i-am pus niste jante RIAL, achizitionate de la Interceptor + anvelope noi ![]() In plan: -curatarea interiorului (care este impecabil, insa este prafuit rau de tot) -o vopsea noua (cognac metal) -amortizoare fata+spate de schimbat + placute de frana Nu pot sa spun decat ca-s orgasmat in totalitate ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
Ma chinui acum cu celalalt, sa-l aduc acasa. Ma bucur mult ca asta alb are cutie in 5....si merge din cate ma pricep eu bine cu M30-ul 2.8 Trebuie sa ma documentez exact sa vad ce diferential am pe asta de o aduc
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 63 Joined: 1-February 08 From: Gaesti Member No.: 1,445 Car: E21 Engine: M10 ![]() |
Ma chinui acum cu celalalt, sa-l aduc acasa. Ma bucur mult ca asta alb are cutie in 5....si merge din cate ma pricep eu bine cu M30-ul 2.8 Trebuie sa ma documentez exact sa vad ce diferential am pe asta de o aduc Salut ai un carburator de vanzare????Am un E21 cu motor de 1600cm si nu am carburator.Daca ai de vanzare vre unu astept un pm cu nr tau de tel sau Id |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 12:05 AM |