![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
-------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
un exemplu concret :
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bcytyitfcqzj 650 masina ..vreo 600 drumul ...330 de euro taxa la motor de 2.0 cu euro 2 (asa zice neamtu in anunt ) 1600 de euro =urs din an foarte bun ,cu motor ok ,intr-o stare muuuuuuult superioara fata de ce gasesti aici (si aici intra si cele reconditionate ) .Sa dea Dumnezeu sa fie asa . PS : ma poate lamuri si pe miine cineva in legatura cu G-KaT ?ce reprezinta ?euro non euro ? PS2 :ursu a avut euro 2 pe el ?sau o fi pus ulterior ,caz in care nu e recunoscut la noi ......stiu pe cineva patit astfel . -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
banuiesc ca ati auzit ca vor sa o mareasca acuma pt maisinile vechi ..... cred ca trebuie sa ii atacam cu cocktailuri molotov
![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:13 AM |