![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 60 Joined: 30-July 07 Member No.: 1,048 Car: E36 Coupe \ Cabrio Engine: M43 1.6i 102CP ![]() |
Caut de ceva vreme un service , unde sa nu ma amane de pe o zi pe alta , si care sa faca treaba , adica sa cunoasca bmw urile.
Cine stie in bucuresti serviceuri bmw , adica cei care si-au reparat masinile si au fost multumiti , sunt rugati sa posteze , sa stim si noi unde ce si cum. A mea are un consum cam de 26 si vreau sa ma duc cu ea la un service si chiar nu am gasit ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Eu n-am avut probleme sa ma inteleg cu vanzatorii din Germania pana acum. De fiecare data le-am scris in engleza si toti mi-au raspuns tot in engleza, pana acum n-am gasit niciunul care sa nu stie engleza. Si din cauza neseriozitatii firmelor de livrari din Romania (Cargus de exemplu) am ajuns la concluzia ca din Germania catre Romania cel mai bun mijloc de transport e Deutsche Post, pachetele ajungand in 10-14 zile la Posta Romana. Tariful e, daca imi amintesc eu bine de la ultima livrare, 15 Euro pentru colet mai usor de 5 Kg.
Si din UK am primt ceva (OBC-ul 4), prin Royal Mail Small Packets, si in 3 zile era la mine pachetul. Numai ca e mai scump, si transportul a fost cu avionul parca. Din USA inca n-am comandat nimic, din cauza taxelor mari de transport si a vamii. La valoarea produselor pe care le-am cumparat pana acum n-ar fi rentat, ar fi costat mai mult transportul. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 60 Joined: 30-July 07 Member No.: 1,048 Car: E36 Coupe \ Cabrio Engine: M43 1.6i 102CP ![]() |
Eu n-am avut probleme sa ma inteleg cu vanzatorii din Germania pana acum. De fiecare data le-am scris in engleza si toti mi-au raspuns tot in engleza, pana acum n-am gasit niciunul care sa nu stie engleza. Si din cauza neseriozitatii firmelor de livrari din Romania (Cargus de exemplu) am ajuns la concluzia ca din Germania catre Romania cel mai bun mijloc de transport e Deutsche Post, pachetele ajungand in 10-14 zile la Posta Romana. Tariful e, daca imi amintesc eu bine de la ultima livrare, 15 Euro pentru colet mai usor de 5 Kg. Si din UK am primt ceva (OBC-ul 4), prin Royal Mail Small Packets, si in 3 zile era la mine pachetul. Numai ca e mai scump, si transportul a fost cu avionul parca. Din USA inca n-am comandat nimic, din cauza taxelor mari de transport si a vamii. La valoarea produselor pe care le-am cumparat pana acum n-ar fi rentat, ar fi costat mai mult transportul. Fac o paranteza , pentru obc 4 ti-a trebuit numai calculatorul din bord , sau ai comandat si senzori cva?sau ce anexe iti mai trebuie la el , ca ma bate gandul si pe mine sa iau unul. Ps , ai ultilizator pe ambele siteuri? This post has been edited by antonio_kid: Jan 29 2008, 03:07 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Fac o paranteza , pentru obc 4 ti-a trebuit numai calculatorul din bord , sau ai comandat si senzori cva?sau ce anexe iti mai trebuie la el , ca ma bate gandul si pe mine sa iau unul. Ps , ai ultilizator pe ambele siteuri? Pentru 525i nu trebuie decat computerul din bord, nimic altceva. Poate maneta de semnalizare cu comenzi pentru OBC, dar nu e obligatoriu. Eu nu am. Daca te referi la ebay.de si ebay.co.uk, userul e unul si acelasi pentru ebay din orice tara, merge si pe ebay.com si probabil altele, dar eu doar pe astea 3 l-am folosit. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pentru 525i nu trebuie decat computerul din bord, nimic altceva. Poate maneta de semnalizare cu comenzi pentru OBC, dar nu e obligatoriu. Eu nu am. Daca te referi la ebay.de si ebay.co.uk, userul e unul si acelasi pentru ebay din orice tara, merge si pe ebay.com si probabil altele, dar eu doar pe astea 3 l-am folosit. Eu am un m50b2.5 24v deci pot sa iau doar comp. din bord.Ms mult Cam cat te-a costat pe tine obceul cu tot cu transport.Ms This post has been edited by antonio_kid: Jan 29 2008, 07:44 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 12:50 PM |