![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 60 Joined: 30-July 07 Member No.: 1,048 Car: E36 Coupe \ Cabrio Engine: M43 1.6i 102CP ![]() |
Caut de ceva vreme un service , unde sa nu ma amane de pe o zi pe alta , si care sa faca treaba , adica sa cunoasca bmw urile.
Cine stie in bucuresti serviceuri bmw , adica cei care si-au reparat masinile si au fost multumiti , sunt rugati sa posteze , sa stim si noi unde ce si cum. A mea are un consum cam de 26 si vreau sa ma duc cu ea la un service si chiar nu am gasit ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
regular da, poate sa coste ~50$ insa UPS cred ca poa' sa coste si 200 $, pana nu vb cu vanzatorul nu sti exact
eedit: am pus eu un zip code de US pe care il stiu si costa 45,52$ deci pt rro poate ajunge si 200$ -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 60 Joined: 30-July 07 Member No.: 1,048 Car: E36 Coupe \ Cabrio Engine: M43 1.6i 102CP ![]() |
regular da, poate sa coste ~50$ insa UPS cred ca poa' sa coste si 200 $, pana nu vb cu vanzatorul nu sti exact eedit: am pus eu un zip code de US pe care il stiu si costa 45,52$ deci pt rro poate ajunge si 200$ Chiar urat ... daca ar fi sa coste atat :|.Ce mi-a convenit la pret pe ebay. suspensiile sport , reglabile.aveau un pret ~500 de dolari , si la noi sunt peste 900 de euro... cam asa am vazut eu pe la magazin , kw , mi se pare. Dar o sa ma interesez mai bine am vz ca exista si firme specializate pentru comenzile produselor de pe ebay , si o sa iau legatura cu ei , si o sa pun post aici:D. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Chiar urat ... daca ar fi sa coste atat :|.Ce mi-a convenit la pret pe ebay. suspensiile sport , reglabile.aveau un pret ~500 de dolari , si la noi sunt peste 900 de euro... cam asa am vazut eu pe la magazin , kw , mi se pare. Dar o sa ma interesez mai bine am vz ca exista si firme specializate pentru comenzile produselor de pe ebay , si o sa iau legatura cu ei , si o sa pun post aici:D. Mai e si varianta ebay Germania, nu am vazut set complet dar daca gasesti la aceasi vanzator toate cele componente pe care iti trebuie, cred ca iese mai ieftin decat din state. Eviti si probleme vamale asa. Uite, am gasit si un set in .de: http://cgi.ebay.de/Satz-Querlenker-BMW-5er...1QQcmdZViewItem de fapt, mai multe: http://cgi.ebay.de/QUERLENKER-SATZ-KOPPELS...1QQcmdZViewItem Trebuie intrebat vanzatori daca pot sa faci plata prin pay-pal, daca te intereseaza. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 05:35 AM |