![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 60 Joined: 30-July 07 Member No.: 1,048 Car: E36 Coupe \ Cabrio Engine: M43 1.6i 102CP ![]() |
Va salut din nou.
Daca pun arcuri sport pe un e34 , implicit trebuie sa schimb si suspensia (telescoapele) sa fie sport!?Sau pot pune doar arcurile.Vreau sa o las un pic mai jos de bot din fata , si daca tot pun , pun si pe spate.Si nu stiu sigur cum se procedeaza. Astept un raspuns , si multumesc anticipat celor care imi raspund.Stima. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
eu asta vara am pus arcuri sport(H&R rosii) cu amortizoarele de fabrica
de asta vara si pana acum am facut aproximativ 3500km si amortizoarele de fata sunt fleasca ,in conditiile in care cand am facut primul drum dupa montaj era ff. rigida.... nu stiu exact care este motivul dar acum ca sa fiu sigur mi-am cumparat un set de arcuri si amortizoare noi (set) cand se mai incalzeste afara o sa le si montez.... nu stiu daca te-am ajutat cu raspunsul meu dar....(macar ai o idee) ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 06:24 PM |