![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 26 Joined: 15-January 06 From: Bucuresti Member No.: 155 Car: E30/E36 Engine: 316x2,320x2,325... ![]() |
Salutare la toata lumea.M-am gandit sa va prezint noua mea masina,un E30 328ix.Masina probabil este cunoscuta de unii dintre voi,eu cumparand masina de la Sorin(HAI).
este un 328i cu vanos 194cp,4x4 Masina este din 1988 refacuta total la toate compartimentele(motor-exterior-interior) si vreau sa spun ca sunt incantat de ea.ca dotari masina are: servo directie geam electrice fata oglinzi electrice trapa electrica inchidere+alarma Stopuri rosu+alb prelungire spate Ac schnitzer jenti borbet 16" 7.5J arcuri albastre HR 19.03 60/40 Prea multe la masina nu am de facut aceasta fiind intr-o stare foarte buna. Ca planuri de viitor:buzita fata Rieger(a avut dar am agatat un canal si s-a rupt) saptamana asta o sa montez noua suspensie(amortizoare koni reglabile pe spate+bilstein pe fata) semnale laterale+semnale in bara Smoked de la hella xenon o instalatie audio(MP3+statie+woofer) cateva poze... astept comentarii referitoare la masina si eventuale sugestii This post has been edited by mme: Jan 20 2008, 09:42 PM -------------------- WWW.XENOANEMANIA.RO . ACUM SI PE FACEBOOK!
e-MAIL: CONTACT@XENOANEMANIA.RO |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Frumoasa masina! Ce praguri sunt astea de pe masina???
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:36 PM |