![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Cine isi doreste o masina functionala cu itp valabil si ceva optiuni la 1000 de Euro:
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...-IL-113309.html Dar nu e cam ieftin? Asta e pret de Germania... Care o fi catch-ul? -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
:)Vrei sa facem o dezmembrare? ![]() ![]() ![]() m-ar cam tenta o dezmembrare, dar a venit prea din senin. In mare daca ma pot folosi la ITP de cate ceva ar fi ok, ca il am in februarie de maxima urgenta ar fi parbrizul, evacuarea si sabotii de la frana de mana daca sunt buni mai apoi....am o lista deschisa care suna cam asa: - cutie manuala de m30b30 - placajul cu captuseala de la schimbator si maciulie - scaunele electrice - buza aia pe care o tot caut (de facelift 3.0, 4.0, 5.0 ) - cate ceva de la motor (o pompa de apa de la vasul de spalare intensiva de ex.) - grila fata stanga - proiectoare - sistem inchidere de la usa soferului - partea de jos a bordului - volan - presuri - .....nu mai stiu Oricum, cateva repere cred ca sunt comune din cate intuiesc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:55 AM |