![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Trebuia sa dau masina diavolului, dar tipul n-a mai reusit sa faca rost de bani, asa ca m-am gandit sa fac un mic experiment: il dau la schimb pe un model mai vechi, de preferinta ceva mare. Nu ma intereseaza motorizarea, decat sa aibe 6 cil.
Masina se poate vedea aici: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4043 -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Da, ma tenteaza, desi au facut-o praf. Problema e pretul care il cer pe o masina mucificata, inmatriculata pe fundatie. Daca cerea un pret mai real poate cedam tentatiei. Dar banui ca ce ai sugerat de fapt era deschiderea unui dialog cu psihopa* ahm.. "proprietarul" masinii. Chiar am sa-l sun, de curiozitate, daca nu in ideea de a negocia, macar sa-i zic "de bine" si cateva "pareri". Asa pi moldovinesti ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Da, ma tenteaza, desi au facut-o praf. Problema e pretul care il cer pe o masina mucificata, inmatriculata pe fundatie. Daca cerea un pret mai real poate cedam tentatiei. Dar banui ca ce ai sugerat de fapt era deschiderea unui dialog cu psihopa* ahm.. "proprietarul" masinii. Chiar am sa-l sun, de curiozitate, daca nu in ideea de a negocia, macar sa-i zic "de bine" si cateva "pareri". Asa pi moldovinesti ![]() Am pus anunt ca am vazut Iasi, si am idea ca tu esti tot din zona asta. Dialoguri de gen asta nu au rost. Am si pus anunt ca sa-ti arat la ce ai de asteptat in cautare de un E23. Sau sunt asa sau sunt mancate de rugina (mai stiu pe una in Ploiesti, si dl. brown.shark stie pe asta). E12-ele nu te intereseaza? Sunt mult mai reali la pret. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 01:48 PM |