![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 16-December 07 Member No.: 1,362 Car: e30 Engine: s14 2.0 192cp ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 16-December 07 Member No.: 1,362 Car: e30 Engine: s14 2.0 192cp ![]() |
de mosh gerila fac reduceri daca luatzi mai multe piese
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
de mosh gerila fac reduceri daca luatzi mai multe piese ![]() m-ar interesa si pe mine kit-ul (defapt spoilerele fata si spate) daca este la pret ok si oglinda retrovizoare daca nu se vinde. ms -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
m-ar interesa si pe mine kit-ul (defapt spoilerele fata si spate) daca este la pret ok si oglinda retrovizoare daca nu se vinde. ms vezi ca trebuie sa faci ceva modificari sa pui spoilere de facelift la tine, iti trebuiesc si barile nu numai spoilerele + suportii si am impresia ca si sortul din fata, nu stiu sigur, mai intereseaza-te si eventual cumpara tot ce-ti trebuie odata, nu pe rand, sa ai vre-o surpriza sa nu mai gasesti si sa stai sa te uiiti la ele ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
vezi ca trebuie sa faci ceva modificari sa pui spoilere de facelift la tine, iti trebuiesc si barile nu numai spoilerele + suportii si am impresia ca si sortul din fata, nu stiu sigur, mai intereseaza-te si eventual cumpara tot ce-ti trebuie odata, nu pe rand, sa ai vre-o surpriza sa nu mai gasesti si sa stai sa te uiiti la ele ![]() pai da cu bari si fusta vroiam:( asta e -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 03:05 AM |