![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 17-November 07 Member No.: 1,295 Car: E34 Engine: M20 -2.0L -129 cp ![]() |
Salut,
Stiu ca mai este un topic in care se cauta un E12 dar, oare aceste masini se mai gasesc in stare cat de cat ??? Piese se mai gasesc pt aceste masini ??? Ma refer la piese noi si SH deasemeni ( cele care merita sa fie luate second). Intre ce preturi se incadreaza aceste masini ??? Daca stiti vreun 518 sau 520 E12 dati-mi si mie va rog de veste si deasemeni m-ar interesa si ceva preturi+ poze. Numai bine si astept mesajele voastre !!!! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 41 Joined: 9-May 07 Member No.: 924 Car: E23 Engine: m30 2.8 135kw ![]() |
e-12ele bleu de la moghiorosh a reaparut brusc in fatza la dezmembrarii la unii pe mihai bravu parcat perpendicular pe shosea (nu stiu nimik de soarta lui sau de prezentza lui akolo ) ; am gasit intamplator un e-12 intro curte in spate la Bd. Brancoveanu pe niste stradutze ... deci dk esti cu adevarat doritor putem da o tura (tot in zona e si un e12 verde modificat zik eu oribil .... sau cel putin era .. din cate stiu eu avusese ceva motor mare si dupa i pusese inapoi 2.0 pt vanzare )
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:37 AM |