![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
cred ca stiti problema farurilor cu lupa de la E30/E32/E34.. sunt extrem de proaste!!
![]() inainte sa le pun pe astea cu lupa am avut din alea model vechi, fara lupa.. era oglinda de pe ele scorojita in unele locuri si luminau mult mai bine decat astea cu lupa. le-am desfacut si spalat.. nici o diferenta, tot prost lumineaza? ce se poate face sa vad si eu ceva noaptea? m-am intors acum pe seara de la munte si pe unde era intuneric am mers cu maxim 70km/h... imi dadeau flashuri si ma depaseau si dacii 1310 ![]() a pus cineva faimoasele becuri philips vision plus/blue vision/night vision ? se vede vreo diferenta? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
Pai...da
![]() Becurile normale, dar "blue vision" sau alte nume de gen ajuta un pic, dar la faruri cu geam clar - si de la producatori mai cunoscuti. Eu am luat unele de la Phillips candva si luminau in 3 zone, foarte bine. Am facut si conversia ca sa o numesc asa la becuri HID, si este o diferenta foarte mare. Pana acum, singura eroare/neplacere este eroarea in bord "low beam", dar nu ma deranjeaza asa tare. In schimb, geamul farului se si murdareste si el foarte-foarte usor si am avut un drum noaptea cand era si mazga pe jos si m-am oprit de 10 ori pana la destinatie sa tot sterg farurile ca nu mai vedeam nimic. In rest, cum spune si georgem: sunt h1 becurile. Sunt de 6000 la 35w (cred ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 08:42 PM |