![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
aseara am observat ca faza lunga imi bate in sus si incrucisat. as vrea si eu sa stiu cum se regleaza. mersi anticipat
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
inainte sa te apuci de asta trb sa ungi bine cu ulei toate suruburile de reglaj ale farurilor ca sa nu ai surprize neplacute . cu o siringa si cu un prelungitor dintr-un perfuzor cu acul de recoltare aferent poti sa faci trb perfect . ungele de vreo 3 ori la interval de o zi daca se poate dupa un drum care a uscat / incalzit compartimentul motor . enjoy getting dirty...
|
|
|
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
inainte sa te apuci de asta trb sa ungi bine cu ulei toate suruburile de reglaj ale farurilor ca sa nu ai surprize neplacute . cu o siringa si cu un prelungitor dintr-un perfuzor cu acul de recoltare aferent poti sa faci trb perfect . ungele de vreo 3 ori la interval de o zi daca se poate dupa un drum care a uscat / incalzit compartimentul motor . enjoy getting dirty... mersi de sfat. problema e ca nu stiu care-s suruburile respective. scuze, sunt incepator ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 08:11 PM |