![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 17-November 07 Member No.: 1,295 Car: E34 Engine: M20 -2.0L -129 cp ![]() |
Salut,
Stiu ca mai este un topic in care se cauta un E12 dar, oare aceste masini se mai gasesc in stare cat de cat ??? Piese se mai gasesc pt aceste masini ??? Ma refer la piese noi si SH deasemeni ( cele care merita sa fie luate second). Intre ce preturi se incadreaza aceste masini ??? Daca stiti vreun 518 sau 520 E12 dati-mi si mie va rog de veste si deasemeni m-ar interesa si ceva preturi+ poze. Numai bine si astept mesajele voastre !!!! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
La mine in zona (cel de 6 ani nefolosit): Mult din ce sa vede e mizerie. Cred ca dupa o spalare buna arate destul de bine.
This post has been edited by bartro: Nov 22 2007, 07:54 PM -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
unde e asta? poate vinde omul parbrizul si ceva piese... Omul e foarte ocupat, asa zice. Nu cred ca sa baga la piese. Are toate geamuri colorate, deci la tine merite un transplant de toate geamuri.. interior aslbastru ca a ta (parca asa tin minte). Am promis si DVZ ca o sa dau un telefon, nici macar nu stiu daca mai este ca de ceva timp zice ca o duce la Remat. Daca dau de el o sa intreb daca pot sa fac o promotie aici pe site si va insosesc eu la vizitari daca el nu are timp de asa ceva. Eu eram sa cumpar masina respectiva dar are motor schimbat si am renuntat ca mi-e frica de RAR la combinatii de gen asta. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 03:01 PM |