![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
am si eu o problema...am schimbat vascocupla...am schimbat termostatu...si tot nu imi baga caldura in masina....pe bord linia de la temperatura se ridica pana la o treime si degeaba nu imi baga de nici un fel...sau poate rar de tot baga un aer calai...dar foarte rar...care ar putea fii problema?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
intradevar electrovalva era...am scos pistonul din ea si la vara il iau si il schimb...multumesc mult manole si restu....dar totusi de ce nu baga prin prizele de aer de pe bord...am ce sa fac sa le rezolv si pe alea? (oricum pe la picioare si pe sus baga o caldura de ma sparge
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
intradevar electrovalva era...am scos pistonul din ea si la vara il iau si il schimb...multumesc mult manole si restu....dar totusi de ce nu baga prin prizele de aer de pe bord...am ce sa fac sa le rezolv si pe alea? (oricum pe la picioare si pe sus baga o caldura de ma sparge ![]() ba nici la ursuletz nu baga pe gurile din mijloc, si nici la mercedes nu baga aer cald p-acolo. nu e stricat nimic:) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 01:42 PM |