![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 80 Joined: 3-September 07 From: socal Member No.: 1,120 Car: E34 Engine: M50B25TU ![]() |
masina am luato de la HAI-ul acum vreo 2 luni, este din '90, are motor M20 2.0 motronic 1.3, are blocant (cred 3.64), trapa, oglinzi electrice, geamuri electrice, c.v. getrag, discuri pe spate, interior recaro, obc. pana acum i-am schimbat cu piese noi :
- discuri fata Zimermann (nu stiu daca am scris bine) - discuri spate ATE - placute + garnituri etrier + lichid de frana - toata bucsaraia spate - suspensie sport KW (arcuri + amortizoare galbene) - pompa de benzina (siemens) - strus bar fata + spate - toate filtrele + uleiuri intre timp masina s-a innoit si cu niste jante borbet pe 16". urmeaza sa schimb toata bucsaraia fata cu una noua, flansa de la cardan + rulment, sa ii montez o bara stabilizatoare pe spate, caseta de directie de E36, sa ii refac evacuarea si cel mai important sa ii schimb motorul, deocamdata asta e configuratia pe care vreau sa o fac : motor m20 2.7, chiulasa de 2.5 si axa de 2.3 (motronic 1.3) + serpi + c.v. ZF + blocant 3.64. intrebari : - cat pot sa iau din chiulasa de 2.5 ? (ca sa nu imi atinga supapele) - configuratia asta e mai puternica ca un m20 2.5 ? - sonda lamda pot sa o montez doar pe o singura galerie de evacuare de la serpi ? -------------------- (OO=[][]=OO)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
axa de 2.3 merge dar trebuie gaurita la strung capatul ca sa intre suportul pt lulea in ea
![]() Gabi. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 80 Joined: 3-September 07 From: socal Member No.: 1,120 Car: E34 Engine: M50B25TU ![]() |
axa de 2.3 merge dar trebuie gaurita la strung capatul ca sa intre suportul pt lulea in ea posibil sa fi dat gabifxn gaura in ea, ca eu nu am dat nici o gaura ![]() ![]() frumos,e posibil sa ai ceva mai mult de 150 cai o sa fac un test dyno si atunci o sa aflam ce putere are ![]() -------------------- (OO=[][]=OO)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 12:04 PM |