![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
am si eu o problema...am schimbat vascocupla...am schimbat termostatu...si tot nu imi baga caldura in masina....pe bord linia de la temperatura se ridica pana la o treime si degeaba nu imi baga de nici un fel...sau poate rar de tot baga un aer calai...dar foarte rar...care ar putea fii problema?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
tu de unde esti ? trb sa fii constient ca asta nu e o interventie de 30 min .din tot ce-ai scris eu sint sigur ca trb curatat tot circuitul ca la carte , altfel e pacat de masina...si cum ti-a zis si manole74 stai sa vina vara si atunci sa vezi pb...daca vrei da-mi PM sa vedem ce s-ar putea face concret . busonul / capacul vasului de expansiune in ce stare e ?
Poate sa fie si de la lipsa de apa in radiator.. La E32, cand am umplut instalatia initial nu aveam caldura, pana nu am aerisit mai bine.Apropo de mizerie in sistem; la 2002 am facut un 'flush' de 3 ore si tot sa murdareste apa :-( la un e28 de 2700 am spalat de 8 ori circuitul de racire , solutie de fiecare data , noroc ca era vara si se putea folosi doar apa distilata ....dupa ce a ramas apa cristal nu mai facea nici o pb , nici supraincalzire , nici lipsa caldura...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 01:41 PM |