![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 17-November 07 Member No.: 1,295 Car: E34 Engine: M20 -2.0L -129 cp ![]() |
Salut,
Stiu ca mai este un topic in care se cauta un E12 dar, oare aceste masini se mai gasesc in stare cat de cat ??? Piese se mai gasesc pt aceste masini ??? Ma refer la piese noi si SH deasemeni ( cele care merita sa fie luate second). Intre ce preturi se incadreaza aceste masini ??? Daca stiti vreun 518 sau 520 E12 dati-mi si mie va rog de veste si deasemeni m-ar interesa si ceva preturi+ poze. Numai bine si astept mesajele voastre !!!! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Salut, Stiu ca mai este un topic in care se cauta un E12 dar, oare aceste masini se mai gasesc in stare cat de cat ??? Piese se mai gasesc pt aceste masini ??? Ma refer la piese noi si SH deasemeni ( cele care merita sa fie luate second). Intre ce preturi se incadreaza aceste masini ??? Daca stiti vreun 518 sau 520 E12 dati-mi si mie va rog de veste si deasemeni m-ar interesa si ceva preturi+ poze. Numai bine si astept mesajele voastre !!!! ![]() Salut, celalt topic e deschis de mine, dar pot fi considerat inchis. Eu em cautat mult un E12 in stare acceptabila, cea ce inseamna la mine original (fara tuning sau piese de alte masini pe ea), cu caroserie cat de cat ok (fara prea multe rugine si urme de accidente grave) si interior decent (adica nu ca la porci), si acte ok. Nu prea am gasit asa veva. Cel mai aproape e chiar langa mine, un 520 din 81 care arate binisor, numai ca nu s-a circulat cu ea de 6 ani. Si are motor care nu e trecut in talon.. La piese, gasesti inca multe, mai ales mecanic. Si al mana a doua, si noi. Motorizare de E12 a fost si folosit in masini mai noi ca E30, E21, E28. Daca nu gasesti 'in comert', mai e si reprezentant BMW care aduce din Germania. Am vazut preturi de la 500 pana 1600 de Euro. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
Salut,celalt topic e deschis de mine, dar pot fi considerat inchis. Eu em cautat mult un E12 in stare acceptabila, cea ce inseamna la mine original (fara tuning sau piese de alte masini pe ea), cu caroserie cat de cat ok (fara prea multe rugine si urme de accidente grave) si interior decent (adica nu ca la porci), si acte ok. Nu prea am gasit asa veva. Cel mai aproape e chiar langa mine, un 520 din 81 care arate binisor, numai ca nu s-a circulat cu ea de 6 ani. Si are motor care nu e trecut in talon..La piese, gasesti inca multe, mai ales mecanic. Si al mana a doua, si noi. Motorizare de E12 a fost si folosit in masini mai noi ca E30, E21, E28. Daca nu gasesti 'in comert', mai e si reprezentant BMW care aduce din Germania.Am vazut preturi de la 500 pana 1600 de Euro. eu merg zilnic cu masina, de unde ai tras concluzia ca nu s-a mers cu ea de 6 ani???e unul bleu prin dr taberei (nu sunt sigur daca e vis a vis de piatza moghiorosh) stiti ceva de el ? a disparut ala..cred ca e la remat.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 12:17 AM |