![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
am uitat sa spun ca motorul il dau pe bucati...
chiuloasa,instalatie motronic,regulator relantiu,debitmetru,electromotor,alternator etc..... |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
am uitat sa spun ca motorul il dau pe bucati... chiuloasa,instalatie motronic,regulator relantiu,debitmetru,electromotor,alternator etc..... Salutare, am bag si eu in seama ca te am prins, vreau si eu coturile de evacuare, cele care vin din chiuloasa pana in tevile de la tobe, pentru 6 cilindrii. Multumesc anticipat |
|
|
![]()
|
|
Salutare, am bag si eu in seama ca te am prins, vreau si eu coturile de evacuare, cele care vin din chiuloasa pana in tevile de la tobe, pentru 6 cilindrii. Multumesc anticipat chiar vroiam sa te contactez ...dar nu stiam cine mi-a cerut galeriile alea.... am esapamentul dat jos ,azi o sa demontez galeriile si poti sa vii .... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 07:53 AM |