![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
Am gasit masina asta de vanzare. Am vorbit cu proprietarul si a spus ca nu o lasa sub 3500 euro.
-------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
Alex ai idee cat costa,cat timp,munca si cate sacrificii faci pt a restaura o masina???
doar asa ca idee eu unul cand am terminat masina mea aveam palmele de ziceai ca ma spal cu cioburi zilnic...aveam mainile pline de taieturi vanatai si asa mai departe ca si bani masina mea ma tine undeva la 6000 euro la asta se adauga si multe altele pe care le-am luat de pe masinile care le-am dezmembrat si nu le-am calculat in bani... de fapt eu vreau sa evidentiez alt lucru ...una e sa bagi bani in masina si e alta sa o reconstruiesti adica sa o faci de la 0 regret ca nu am facut poze cand am facut masina mea sa vezi ce inseamna 0 la mine practic era doar un fier pe care l-am sablat si apoi l-am tratat (anti rugina) apoi insonorizat,vopsit etc....dupa care fiecare piesa pe care vroiam sa o montez o studiam bine si dupa caz o inlocuiam,ii schimbam anumite componente o vopseam etc.. si uite asa am muncit 4 luni de zile si am reusit sa o scot pe strada dar nici acum nu e gata ...mai am de montat anumite chestii ei bine acum vii tu si-mi spui ca nici un urs nu ar fi peste 3500 de euro... eu unul nici nu as putea sa pun un pret pe masina asta pt. ca pt. mine e .....sufletul meu.... uite am un bun prieten (69 HAI) care a primit o oferta pe masina lui ...nu vreau sa zic suma dar era din 5 cifre in euro ; ei bine nu a acceptat pt. ca el masina aia o considera parte din familia lui si ca el mai sunt multi .... sper ca m-ai inteles ...daca nu mai vorbim pe mes. te fac eu sa intelegi cumva ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 10:52 AM |