IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> E34 524td, membru nou
skr
post Nov 12 2007, 07:51 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 1,260
Car: e34
Engine: m21

In primul rand salutari la toata lumea si felicitari pentru forum. Sunt membru doar de cateva zile si pot sa spun ca apreciez atmosfera mai chill si oamenii mai relaxati. De mult cautam un forum cu mai multi pasionati, cu mai multe masini clasice, mai mult DIY , mai putine figuri si flame-uri , etc. "Dincolo" sunt membru de mult timp dar nu prea mai intru, decat pe la publicitate. Asa ca o sa ma tot vedeti pe aici. Tot in primul rand, masina: '89 E34 524td , royal blau metalic, piele neagra, stock&clean. O am de aproape 3 ani si o iubesc mai mult ca in prima zi. De cand o am nu a calcat in service decat la vopsitorie, unde n-am nici scule nici tupeu sa ma bag. Incet , incet , cu multa munca si bani am adus-o unde e acum si garantat cu alta munca si alti bani o sa continui, ca doar n-am innebunit s-o vand. Intr-un vitor as vrea sa-mi cumpar un E30 coupe, alta masina care imi place foarte mult si ma bucur ca sunt atatia oameni cu e30 p'aici sa ma ajute cand o sa imi iau. Am pus cateva poze, o sa revin cu mai multe cand le gasesc...
Attached thumbnail(s)
Attached Image
Attached Image
Attached Image
Attached Image

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
skr
post Nov 13 2007, 12:30 PM
Post #2

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 1,260
Car: e34
Engine: m21

mercedesul nu e al meu, e al unui prieten. dupa parerea mea alte masina foarte frumoasa din generatia '90. e un 190 2.5d, om602 parca ii zice la motor. O are de mult timp si am tot lucrat impreuna la ea. Totul e foarte simplu si bine gandit, o placere sa repari ceva. Ca aspect mi se pare mai "evil" putin decat w124, dar tot fuge la mami daca se uita E34 urat la ea smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 11:53 AM