![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 64 Joined: 15-June 07 From: Bucuresti - Colentina Member No.: 977 Car: E46 Engine: M43TUB19 1.9 105 cp ![]() |
.. si sunt cam trist.
![]() nu am cum sa imi tin si masinuta mea .. ![]() o sa trebuiasca sa o vand si sunt trist... mai este cineva in situatia asta? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
pai voi aveti unde sa tineti masina personala..
da in fata blocului nu e chiar asa placut.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
pai voi aveti unde sa tineti masina personala.. da in fata blocului nu e chiar asa placut.. ![]() si eu tot in fata blocului o tin.... si inca o chestie am avut perioade cand plecam foarte des in delegatii cu Loganul de la munca si ajunsesem sa innebunesc de atatea drumuri... ei bine gandestete putin ce insemna pt. mine cand plecam in concediu sa merg cu loganul pe acelasi drum .....sincer ma simteam ca in timpul programului de munca.....acelasi drum negru cu banda alba pe mijloc aceeasi masina..... poate o sa fiu contrazis dar ai o senzatie tare ciudata cand se intampla chestia asta |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th October 2025 - 09:14 PM |