![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
sunt curios sa stiu cam ce vise ar avea fiecare.daca le si impartasiti cu atat mai bine. masini fete bani case orice.
eu visez asa turbo pe interceptor.o fata asa ca n basme.(de fapt sincer visez sa fiu cu 2 3 odata ) mai visez sa am bani sa mi ridic o casa .modest cu sufragerie 2 3 dormitoare 1 baie terasa si gradina cu multe florii maxim 1 etaj.mai visez sa am o spalatorie cu vulcanizare cu service cu vospitorie .......AAAA si nu in ultimul rand sa am un lambo countach lp 500 si un mclaren f1 bmw:P cam multe nu ??de aia sunt vise. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 72 Joined: 23-September 07 From: Bucuresti/Braila, Romania Member No.: 1,166 Car: E30 Engine: M20B25 ![]() |
eu vreau un BMW E38 model 2001 4.0d Full Options si bani sa-l intretin ca la bani fete casa vopsitorii nu ma gandesc ca nu o sa am niciodata deabia am facut rost de un e34 si sa-l fac pe asta cu mari eforturi...vaide mama mea intr-un cuvant cred ca's cel mai saracie de pe forumul asta...nu imi permit nici macar niste segmenti la masina mea ca sa nu mai fugege la blana
![]() PS:sa nu credeti ca sunt diesel fanatic dar aleg diesel-lul deoarece nu am bani de benzina diesul consuma mai putin la o putere mai mare daca as avea bani de benzina mi-as lua un 750 IL un M5 si un M3 urs:P -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
325i, 4.10 LSD, FULL MTech II Plastic, ShadowLine, SPARCO strut bar, Leather interior, WEBASTO, 4xElectric windows... what a mess |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th October 2025 - 06:35 PM |