IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> la ce visati?
INTERCEPTOR
post Aug 14 2007, 08:59 AM
Post #1

me,love,ciupacabra

Group: Members
From: ROMANIA
Member No.: 50
Car: 3.0, 2000,2800CS,2500
Engine: M 30 si 1 M10

sunt curios sa stiu cam ce vise ar avea fiecare.daca le si impartasiti cu atat mai bine. masini fete bani case orice.
eu visez asa
turbo pe interceptor.o fata asa ca n basme.(de fapt sincer visez sa fiu cu 2 3 odata ) mai visez sa am bani sa mi ridic o casa .modest cu sufragerie 2 3 dormitoare 1 baie terasa si gradina cu multe florii maxim 1 etaj.mai visez sa am o spalatorie cu vulcanizare cu service cu vospitorie .......AAAA si nu in ultimul rand sa am un lambo countach lp 500 si un mclaren f1 bmw:P cam multe nu ??de aia sunt vise.

--------------------

Uploaded with ImageShack.us
girls allowed
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
iMAGiNE
post Nov 5 2007, 03:47 PM
Post #2

0% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti/Braila, Romania
Member No.: 1,166
Car: E30
Engine: M20B25

eu vreau un BMW E38 model 2001 4.0d Full Options si bani sa-l intretin ca la bani fete casa vopsitorii nu ma gandesc ca nu o sa am niciodata deabia am facut rost de un e34 si sa-l fac pe asta cu mari eforturi...vaide mama mea intr-un cuvant cred ca's cel mai saracie de pe forumul asta...nu imi permit nici macar niste segmenti la masina mea ca sa nu mai fugege la blana sad.gif( cred ca o sa am E38-ul dorit pana la urma,cred ca se va intampla asta cand o sa am 70 de ani cand toti ceilalti vor avea masini zburatoare...dar faza este urmatoare,daca nu iti indeplinesti visele acum mai incolo nu o sa te mai intereseze,eu ma uit la tata si-a dorit si el de tanar un Mercedes-Benz 220D din 70' si ceva nu l-a avut niciodata nu l-am mai auzit demult timp sa mai fi pomenit de ea cred ca asa o sa ajung si eu bag picioarele is satul de banii astia,eu unu nu imi doresc bani fara chestii extravagante sa am exact la limita nu sa pun banii la sosete as mai vrea sanatate sa am familia langa mine pt foarte mult timp si sa-mi pot permite anumite lucruri in viata asta a mea...astai de afara schimba 20 de masini pe parcursul vietii eu nu vrea atata una sau 2 da bune ceva ce mi-am dort decand le-am vazut si a doua masina ar fi un E38 3.0d si cam cu astea m-as multumii.
PS:sa nu credeti ca sunt diesel fanatic dar aleg diesel-lul deoarece nu am bani de benzina diesul consuma mai putin la o putere mai mare daca as avea bani de benzina mi-as lua un 750 IL un M5 si un M3 urs:P

--------------------
#E30 powah. (OO==[][]==OO)
325i, 4.10 LSD, FULL MTech II Plastic, ShadowLine, SPARCO strut bar, Leather interior, WEBASTO, 4xElectric windows... what a mess
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th October 2025 - 06:35 PM