![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
a fost alba vopsita urat si acuma a iesit de la vopsitorie vopsita mai urat ca inainte .sunt cam fiert ma duc sa fac poze de la departare .macar pana o vopsesc din nou sa nu radeti de mine/
este un bmw 2000 din 1971.care mi place mie mult mult a fost prima mea masina care mi am dorit o -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 72 Joined: 23-September 07 From: Bucuresti/Braila, Romania Member No.: 1,166 Car: E30 Engine: M20B25 ![]() |
interceptor scapi o maina clasica si in acelasi timp foarte rara(eu nu am vazut niciodata un BMW ca al tau pe strazi) de remat pe care multi ar dao la fiare,dar nu stiu ce pierd asta e nu multi vad in masini ceea ce vezi tu in ele ma bucur ca mai sunt oameni ca tine ii uras pe cei care isi dau cu parera inainte sa cunoasca "terenu" si care distrug masini in special pe unchimiu' care nu merita nici un logan sau o dacie 1100 s tricat acum ceva timp bunatate de Mercedes...nu mai era bun sa faci nici hazna in el
![]() -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
325i, 4.10 LSD, FULL MTech II Plastic, ShadowLine, SPARCO strut bar, Leather interior, WEBASTO, 4xElectric windows... what a mess |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:16 AM |