![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Am inteles ca daca faci o cerere la ADP poti sa inchiriezi loc de parcare in fata blocului, contra unei sume modice (~800mii/an)..
ei bine am o nelamurire.. acest loc trebuie sa fie amenajat in genul celor de prin spatele blocurilor sau se poate lua si o bucata de trotuar din fata blocului? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
La mine la bloc sunt amenajate locuri de parcare care se pot inchiria de la ADP, numai ca sunt toate ocupate de mult timp. Am fost si eu si am facut o cerere, dar fiind deja ocupate...
Si am un vecin care are 2 locuri inchiriate, desi teoretic nu are voie (decat daca nu sunt cereri si de la altii). Poate la anul prind si eu un loc, desi nu prea cred. Pretul e intr-adevar mic, cam 75 ron/an. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
La mine la bloc sunt amenajate locuri de parcare care se pot inchiria de la ADP, numai ca sunt toate ocupate de mult timp. Am fost si eu si am facut o cerere, dar fiind deja ocupate... Si am un vecin care are 2 locuri inchiriate, desi teoretic nu are voie (decat daca nu sunt cereri si de la altii). Poate la anul prind si eu un loc, desi nu prea cred. Pretul e intr-adevar mic, cam 75 ron/an. am citit sfatul unuia pe un forum (nu mai retin despre ce era vorba.. l-am gasit cu google).. mergi la inceputul anului la ADP, afla care loc de parcare de la tine de la bloc nu e platit (multi intarzie cu plata) si ia-l ![]() e cam urata faza, dar cica merge.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 02:13 PM |