![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Am inteles ca daca faci o cerere la ADP poti sa inchiriezi loc de parcare in fata blocului, contra unei sume modice (~800mii/an)..
ei bine am o nelamurire.. acest loc trebuie sa fie amenajat in genul celor de prin spatele blocurilor sau se poate lua si o bucata de trotuar din fata blocului? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Este vorba de parcarile blocurilor care sunt semnalizate cu indicator si marcate corespunzator.
Am un asemenea loc de parcare in fata blocului. Trotuarul nu poate fi inchiriat. |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
Este vorba de parcarile blocurilor care sunt semnalizate cu indicator si marcate corespunzator. Am un asemenea loc de parcare in fata blocului. Trotuarul nu poate fi inchiriat. corect si eu am fost la ADP si am cerut asa ceva, din pacate blocul in care locuiesc nu are parcare amenajata si nu am reusit sa intru in legalitate, drept urmare am pus mana pe o pensula si niste vopsea alba si mi-am facut singur asa ceva (loc de parcare), urmeaza teu ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:56 PM |