![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Deci...:
![]() E46 320d 150cp 6trepte 110.000km,am luat-o la 96.000 Dotari: -faruri xenon+spalator+angel eyes -proiectoare ceata -semnale albe -jante aliaj vara 17+roti iarna 16 -senzor parcare spate,senzor ploaie,senzor lumini -tapiserie mixta(piele+textil) -volan sport imbracat in piele+comenzi -pilot automat -scaune incalzite electric+masaj lombar -navigatie 16:9 -cotiera piele fata+spate -pachet lumini interioare -geamuri electrice fata -plafon negru ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
18600 cu tot cu taxa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
Multumesc pt aprecieri!Si a ta este f frumoasa ![]() ![]() 18600 cu tot cu taxa ![]() pai cam de aici incep preturile la masinile bune ![]() Masina este 12/2003.DVD original pt Romania inca nu a aparut,am eu o versiune,dar nu sunt decat 2-3 strazi in Bucuresti... ![]() cat despre navi (DVD) nu e nici o speranta? cum naiba are doar cateva strazi?? restul tari o are? o fi la fel ? ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
cat despre navi (DVD) nu e nici o speranta? cum naiba are doar cateva strazi?? restul tari o are? o fi la fel ? ![]() Versiune oficiala a DVD-ului nu a aparut,inca..Ce am eu este luat de pe net ![]() Ma faci sa rad nepoate. Nu ai masaj lombar la scaune, ai reglaj lombar. ![]() eeeeee.. poate a gresit si el, de ce esti rau ? ![]() Am gresit si eu... ![]() ![]() This post has been edited by alexandru_83: Nov 1 2007, 09:11 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:01 AM |