IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> E36: OBC problem...
aR99bMw
post Dec 9 2005, 08:47 PM
Post #1

www.ejante.ro
**

Group: Members
Member No.: 108
Car: E60
Engine: 2.5 177cp

tot am zis ca rezolv treaba....dar nimeni nu stie....cum fac sa am program de 325 sa-mi arate exact consumul...si rangeul....si ce mai este exact dupa motor? imi arata date aiurea....e OBC ala cu toate butoanele.......am fost peste tot si nimeni nu stie....iar obc meu e ca nou si nu l-as schimba........

am descoperit si codurile alea secrete...daca ti apasat pe 1000 si pe 10....apar 20 de test codes...... smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Darren
post Dec 11 2005, 03:18 AM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 4
Car: E36 318i/1995
Engine: M43 1.8 115CP

Pe testul 07 iti arata corect cati litri ai in rezervor?
si pe testul 09 cati volti ai in sistemul electric?
laugh.gif
Oricum, ti-am mai zis, trebuie sa ajungi la o reprezentata BMW pentru recodare. Pune-le mecanicilor urmatoarea problema de logica: Daca unui posesor BMW i se strica OBC-ul (nu conteaza cum si prin ce metode barbare) si i se aduce pe comanda unul nou, cum fac ei sa-l imperecheze cu masina? A?

BTW, eu pe 318 am OBC complet (din-ala cu multe butoane) si este de pe un 325. Imediat dupa montare, arata consumuri medii/instantanee total de-aiurea. Dupa reprogramare/activare, draci, indica corect. So, se poate biggrin.gif. Aaa, si mie initial mi-au zis ca e imposibil sa pui OBC pe 318.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 09:40 AM