![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
3 saptamani am tinut secret, pana cand a venit si Ion in tara
316i din 2000 1.9 105 cai cu multe pe ea , piele crem , climatronic , xenon , scaune incalzite si multe alte bunatati This post has been edited by Sorin: Oct 10 2007, 09:45 PM -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
OT
oooffff.... e prea din scurt, ne iei prind surprindere ![]() ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
OT oooffff.... e prea din scurt, ne iei prind surprindere ![]() ![]() ![]() Asta a fost super eleganta ![]() Referitor la buza aceea gri de pe bare si praguri sunt un pic in dubiu ce o sa fac , sunt tentat sa o las asa dar sa o si fac neagra. Foarte nehotarat sunt:( Ieri am fost la Bavaria si un set de presuri 240 ron. Oricum am luat de la ei cablu de care aveam nevoie 30 ron si doua clipsuri 0.05 ron .....ce de vanzare le-am facut -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 04:17 PM |