![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Am dat de o masinuta made in holland, de fabrica de Volvo, care de fapt este un DAF. Pe vremuri DAF a facut si masini de lux, au avut niste probleme financiare, si devizia a fost preluat de Volvo, care la inceput au continuat productia de modeluri proiectat de DAF sub denumire Volvo: Volvo 66 (care e un DAF 66) si Volvo 340.
Volvo 66 era in varianta sedan, touring si break. Masinuta de mai jos e varianta break. E cam ciudata (vorba de un prieten: uruta cu spuma). E de vanzare pentru putin bani. Caroserie are putin rugina la o aripa spate, si la motor ( de renault / ca la dacia ) lipseste delcou. Nu am vazut cu ochii mei, aci sunt pozele: daca e cineva interesat, o sa incerc sa dau de mai multe detalii. Ah da, are cutie automata variomatic, ca la scutere. Nu are trepte. Merge inapoi la fel de repede ca inainte. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
e urata rau .daca pun un 1502 langa ea nici nu zici ca e masina .seamana a cutie .bart sorry ca jignesc firma.imi plac camioanele daf imi place volvo mult era cat pe aci sa cumpar unu prin 93 argintiu cu piele neagra aer si geamuri electrice un 760 era dar aia e un cotet urat rau.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
e urata rau .daca pun un 1502 langa ea nici nu zici ca e masina .seamana a cutie .bart sorry ca jignesc firma.imi plac camioanele daf imi place volvo mult era cat pe aci sa cumpar unu prin 93 argintiu cu piele neagra aer si geamuri electrice un 760 era dar aia e un cotet urat rau. bravos nene...760 cum ai zis tu are un interior de vila...numai scaunele de fata cum arata...fotolii direct...de bancheta de spate nu mai zic nimic ca ma cenzureaza sigur....stiu ele ...la cotetu' asta mic mai e o versiune mai frumoasa cu portbagajul mai mare si geamurile laterale spate mai scurte , aduce mai mult cu 3 volume... OFF TOPIC ; nu stii vreun volvo seria 244 cu 2 usi , coupe sau chiar si cu 4 usi dar nu omorit definitiv...??? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:10 PM |