![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 72 Joined: 23-September 07 From: Bucuresti/Braila, Romania Member No.: 1,166 Car: E30 Engine: M20B25 ![]() |
Am un grup pt un e34 525I si vreau unu de 2.4diesel tot pt e34 si ce ma intereseaza cel mai mult daca pot face modificarea aceasta sa dau jos grup de benzina 2.5i si sa pun grupul diesel 2.4d defapt masina aste TD dar nu cred ca ii vreo diferenta la grup intre un D si un TD,si as mai cumpara un parbriz cu sau fara parasolar,preferabil cu parasolar astept oferte.
![]() PS:daca e il dau si la schimb grupul pt cel de diesel cu sau fara diferenta,binenteles eu sa dau diferenta ca sa va convina si voua ![]() -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
325i, 4.10 LSD, FULL MTech II Plastic, ShadowLine, SPARCO strut bar, Leather interior, WEBASTO, 4xElectric windows... what a mess |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 72 Joined: 23-September 07 From: Bucuresti/Braila, Romania Member No.: 1,166 Car: E30 Engine: M20B25 ![]() |
bine ca mi-ai zis
![]() Apropo daca stiti pe cineva cu un grup de ce am eu nevoie 0741775418 sunt interesat! da sa fie bun sa nu ma trezesc cu pinioanele in sacosa ca sa am pe cine injura de toti.... Si scuze pt postul trecut...eu unu ma enervez destul de repede,sa ma vezi in trafic cum fac ies pe geam pe trapa si imi bag ... ![]() ![]() This post has been edited by iMAGiNE: Oct 10 2007, 11:45 PM -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
325i, 4.10 LSD, FULL MTech II Plastic, ShadowLine, SPARCO strut bar, Leather interior, WEBASTO, 4xElectric windows... what a mess |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 12:02 AM |