![]() |
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 310 Joined: 24-May 07 From: bucuresti Member No.: 938 Car: E30/E53 Engine: 2,5=171cp,30i=231cp ![]() |
cine i-mi poate explica care este diferenta la un x5 dintre un SUV.jJEEP si daca exista si o caroserie normala (nu stiu exact daca m-am exprimat bine ) am vazut unele anunturi care aveau toate cele 3 variante la aceasi motorizare si aproape aceleasi optiuni
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
pai jeep este denumirea unei masini.da toti tarani zic la orice masina jeep.jeep este jeep asa cum bmw este bmw.da nu ai cu cine sa te intelegi. x5 este doar x5 nu este jeep.este s .u .v. care inseamna sport utility vehicle....adica o masina sport care poate fi folosita si in afara termenului sport ex teren accidentat padure nebunii alte utilitati si sport adica are performante notabile si poate tine piept foarte bine unei masini sport
.de aici combinatia de sport utility vehicle. si mai este un segment s.a.v. sport activity vehicle.cum ar fi de ex x3 sau audi allroad care nu poate s aintre pe terenuri foarte accidentate ramane insa un sortiv si este si activ adica schiuri surf piata shopping chesti.au imbinat ei niste norme pt unele masini .asta e suv sav/dar revin.jeep este o marca de masina anuma.bmw x5 nu are cum sa fie jeep.bmw x5 este suv.jeep este numai ala jeep made in usa.alt exemplu al nostru aro 244 desi este un suv nu este jeep. e greu de explicat si mai greu de inteles .sper ca te ai lamurit oricum. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 06:22 PM |