![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
De curand m-am hotarat sa-mi fac un card pentru cumparaturi pe internet. Din pacate n-am reusit s-o fac sa si mearga din cauza celebrului cod CCV. Sau CVV cum dreaq s-o numi.
Am innebunit pur si simplu. Va rog frumos, pe cei care folositi asa ceva cu succes, la ce banca sa mai apelez ? -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Banca cere ca furnizorul sa transmita codul respectiv pentru validarea tranzactiei. Vanzatorul nu-l trimite, in consecinta, banca nu autorizeaza tranzactia.
Asta am aflat dupa 1 saptamana de nervi, telefoane si reclamatii !!! Edit. Greseli, de nervi. This post has been edited by nmg: Oct 8 2007, 12:33 PM -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Banca cere ca furnizorul sa transmita codul respectiv pentru validarea tranzactiei. Vanzatorul nu-l trimite, in consecinta, banca nu autorizeaza tranzactia. Asta am aflat dupa 1 saptamana de nervi, telefoane si reclamatii !!! Edit. Greseli, de nervi. Atunci problema e la vanzatorul, nu la banca..? Eu am un mastercard de la ING cu care nu am avut nici un fel de problema. Am folosit cu PayPayl, achitizie POS si la diverse hoteluri in strainitate. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 10:45 PM |